Föreningen fanns med på flera aktiviteter under den gångna veckan

Under den gångna lördagen (1/6) fanns föreningen med i Museiparken på Spela-rolldagen. Där fick alla barn, ungdomar och även vuxna komma och prova på friidrott. Moa, Alexandra och Victoria instruerade alla som ville prova, i hur man ställer in startblock, kastar ljudspjut, löper häck och hoppar längdhopp. Det var en riktigt härlig sommardag med sol, värme och många barn som var sugna på friidrott. Redigerad 2

I måndags (3/6) var det fullt ös på Tingvalla IP när Engelska skolan hade sin friluftsdag. Aktiva från föreningen fanns med som instruktörer i de olika grenarna som ungdomarna tävlade och kunde samla poäng i, till respektive klass. Det var ca 300 elever i åk 6-9 som hoppade längd och höjd med Rasmus, Niclas, Matilda och David, kastade spjut och stötte kula med Michael, Nadia och Maria samt sprang 100m med Elin och Mathias.

Under onsdagskvällen (5/6) spelade Starboys på Sandgrundsudden och IF Göta Karlstad fanns med på plats med olika tävlingar där deltagarna kunde vinna biljetter till Karlstad Grand Prix den 23 juli, samt inbjudan till Karlstad Stadslopp samt VF:s Stadsloppsbilaga delade s ut.

5 juni 2013

På nationaldagen var föreningen också med under firandet i Mariebergsskogen. Även under denna dag kunde man vinna biljetter till Karlstad Grand Prix.

Tävlade gjorde man genom att försöka pricka en hink med en löparsko. Alla deltagare fick tävla en gång och för att vinna skulle man pricka hinken tre gånger på fem försök. Detta lyckades 22 personer med under de båda dagarna. Här var priset ståplatsbiljetter.

6 juni 2013

Den andra tävlingen gick ut på att gissa hur långa skosnörena, som låg i en skål, var tillsammans.  Den som gissade närmast vann två sittplatsbiljetter till Karlstad Grand Prix. Malin Björk från Säffle var närmast av de 133 personer som deltog, med sin gissning på 1 120m, rätt svar var 1 165m.

Vi säger grattis till Malin och skickar vinsten per post!