Glad friidrottsmidsommar!

Sommaren och friidrottssäsongen går fort! Snart bara en månad kvar till Karlstad Grand Prix och bara några veckor kvar till lag- SM finalen i Halmstad där Götas damer ska försvara våra färger. Det intensiva tävlandet blir inte riktigt lika intensivt under helgen. Men ni missar väl inte lag- EM i friidrott från Dublin där vi kan se Freja Jernstig i laget över 4×100 meter tillsammans med bland andra Kils Irene Ekelund. Borejoggen avgörs traditionsenligt i Torsby under midsommarafton och även där finns götister på plats. Annars är det som sagt lite lugnare i helgen men redan nästa vecka tar tävlandet fart igen när den andra deltävlingen i årets Folksam Grand Prix avgörs i Sollentuna på torsdagen. Samma dag drar Hammer Throw Challenge vidare och besöker nu stortävlingen i Ostrava. Och nästa helg är det många igång på tävling när både Världsungdomsspelen och Bottnarydskastet går av stapeln.

Vi vill också tacka alla medlemmar som agerade funktionärer under Karlstad Stadslopp, strålande jobbat och vilket härligt arrangemang det blev!

Glad midsommar önskar vi på kansliet!

/Johan