Götas ungdomsspel utomhus nu på lördag

På lördag smäller det på Tingvalla IP! Då avgörs Götas ungdomsspel och 100- talet grensegrare ska utses. Klockan 10.00 startar kasttävlingarna på Massas Äng, då avgörs kula, spjut, slägga och diskus i 17-19- och seniorklasserna. Samtidigt drar Götas Ungdomskamp igång för de minsta. Då ska 6-9 åringarna samla poäng i 60 meter, längd, höjd och kula. Klockan 12.00 startar sedan övriga klasser på Tingvalla IP. Över 250 deltagare kommer under dagen att göra nästan 700 starter så det blir tätt mellan startskotten och intensiva tävlingar. Ullevi FK från Göteborg gästar med den överlägset största truppen, vi säger speciellt välkommen till er.

All information om tävlingen finns här.

Men vi ger er också några viktiga direktlänkar:

PM Götas Ungdomskamp

PM Götas Ungdomsspel

Tidsprogram

Startlista

Varmt välkomna till Karlstad och Tingvalla IP på lördag!

/Johan