Tävlingarna avslutade – Markus 3:a genom tiderna

Det blev som vanligt en intensiv dag på Tingvalla IP när Götas ungdomsspel avgjordes. Solen i Karlstad visade sig från sin bästa sida och indikerar att varken sommaren eller friidrottstävlandet är över. Nästan 300 aktiva har idag tävlat och tillsammans har de gjort över 700 starter. 100- talet grensegrare har korats och många fina resultat har noterats i det fina vädret!

Som vanligt vill vi skänka ett stort tack till PEAB som arrangemangets huvudsponsor. Tack också till alla funktionärer, aktiva och ledare för en fantastisk dag!

Njut av Fredrik Karlssons härliga bilder från Götas Ungdomsspel utomhus 2013.

I länkarna nedan finner ni samtliga resultat från dagen:

Götas Ungdomsspel utomhus

Götas Ungdomskamp

I lagtävlingen vann Ullevi FK på 77 poäng före IFK Sunne FK med 34 poäng och KFUM Arvika med 30 poäng. Vi säger tack för besöket, välkommen åter och GRATTIS till Ullevi FK!

Ett av dagens många resultat vill vi dock uppmärksamma lite extra. Då handlar det om slägga och Götas Markus Johansson. Markus kastade idag på eftermiddagen en mycket imponerande serie. Eller vad sägs om;

74,29 74,73 75,83 76,43 75,20 75,16

Resultatet 76.43 placerar Markus på en tredje plats genom tiderna i Sverige i manlig slägga. Markus passerar både Mattias Jons och Bengt Johansson på den listan efter dagens monsterkast. Det blir spännande att följa Markus under återstoden av säsongen med SM i Borås och Finnkampen i Stockholm!

/Johan