Max 2 500 deltagare i Tjurruset

Tjurruset är populärare än någonsin och redan i dagsläget har vi 1600 anmälningar till loppet den 14 september. För att säkerställa kvalitén har vi beslutat att ta in max 2 500 löpare till Tjurruset 2013.

Det finns fortfarande platser kvar, men vill du vara säker på att få vara med i årets skitigaste löparfest är det hög tid att du anmäler dig.

Taket sätter vi för att säkerställa att loppet blir en härlig upplevelse för alla som springer. För att kunna genomföra en bra tävling anser vi att det inte är möjligt att i år, ta in fler än 2500 deltagare. En siffra som skulle innebär en deltagarökning med över 35 % (!) från 2012.

Kalvruset och Minikalvruset, som lockade närmare 900 deltagare förra året, påverkas inte. Vill du anmäla dig till något av dessa lopp gör du det här.

Vi ses den 14 september!

/Mikael Björemo, arrangemangsansvarig IF Göta Karlstad

Kopia av _DSC7526