Friidrotts- KM för Karlstad-Hammarö årskurs 4-6 avslutat

I och med dagens tävlingar på Tingvalla IP är årets friidrotts- KM till ända. Idag var det fyrornas tur att tampas på Tingvalla i 60 meter, längdhopp, höjdhopp, bollkast och 800 meter. Över 200 elever gästade även dag 3 vilket gör att vi sammanlagt på tre dagar sett över 600 barn friidrotta på Tingvalla.

Nedan finner ni resultat från dagarna tre och notera också skolkampen som vanns av Kroppkärrsskolan årskurs 6 och årskurs 5 samt Engelska skolan årskurs 4.

Resultat:

Årskurs 4, torsdag 26 september

Årskurs 5, onsdag 25 september

Årskurs 6, tisdag 24 september

Resultat skolkampen

IF Göta vill tacka alla engagerade lärare från skolorna som ger eleverna möjligheten att tävla i friidrott. Tack också till Hammarö utbildningscentrum och Sundsta-Älvkullegymnasiets idrottselever för hjälpen med genomförandet av tävlingen.

Nedan några bilder från tävlingarna, väl mött igen 2014!

Km tisdagt

KM torsdag 26 sep

Km torsdag

 

/Johan