André och Anton visade löpglädje under Lidingöloppet

När Lidingöloppshelgen avgjordes fanns många götister i farten såklart. Föreningens vice ordförande Anders Thorén följde upp Medoc Maraton för några veckor sedan med start även i Lidingöloppet. Även här var Anders nöjd med sin prestation men det står klart att loppen innebär två helt olika upplevelser.

På Lidingö fanns också några av våra bästa löpare. André Rangelind och Anton Nilsson visade båda på riktigt fina löpningar som indikerar att formen är på väg nu när terräng- SM närmar sig. André startade i klassen M22 över den 15 km långa banan och placerade sig som tvåa i klassen med tiden 49.36. Med det var André bara 6 sekunder från segern!

Anton Nilsson tävlar i P19 och här var det 10 km som gällde. Anton kom i mål som 9:a med 34.49. Härligt jobbat av grabbarna som nu laddar för terräng- SM som går i Falun sista helgen i oktober.

Alla Götaresultat hittar ni här!

/Johan