André årets tjur – segrade även i Stockholms tjurrus

Och inte nog med det, träningskompisen Anton Nilsson såg till att Göta tog en dubbelseger i lördags!

André och Anton var alltså 1:a och 2:a över mållinjen bland 8000 fullföljande i Tjur Ruset Stockholm. För några veckor sedan vann André originalet i Karlstad, då var segertiden 45.16. Anton var då dryga minuten efter på en fin fjärdeplats. När Stockholmsvarianten nu genomfördes skrevs Andrés löptid till 41.12 och Anton sprang in som god tvåa på 41.58, sen hade grabbarna nästan ytterligare minuten till godo på trean i loppet! Enligt rapporterna efteråt erbjöd Stockholmsbanan några svåra passager medan banan i I2- skogen i Karlstad hade fler tunga passager och jämnare fördelning mellan de tunga och de något mer lättlöpta partierna.

Andrés framfart den senaste månaden imponerar stort och friidrott.se uppmärksammar idag de fina resultaten!

Vi säger grattis till grabbarna samtidigt som vi sträcker på oss och konstaterar att de två snabbaste löparna i terräng just nu finns i IF Göta Karlstad!

/Johan