Veteran- VM i Brasilien och Stämpeljakt i Våxnässpåret

Idag avreser föreningens bäste veteran till VM- tävlingarna i Porto Alegre, Brasilien. Medeldistanslöparen Sören Persson lyfter från Stockholm via Frankfurt för mellanlandning i  Sao Paulo innan han landar i Porto Alegre i södra Brasilien för registrering. Tävlingarna startar redan idag men på lördag väntar Sörens första utmaning, då handlar det om 800 meter och Sören startar i klassen M45. Senare under mästerskapet springer Sören även 1500 meter. Tävlingarna som är de 20:e i ordningen pågår i 12 dagar och inte förrän torsdagen den 24 är det dags för den distansen för Sören. Sören är välmeriterad i sammanhanget och har internationella mästerskapsmeriter sedan tidigare. Vi säger stort lycka till!

Vi kan följa Sören via mästerskapets hemsida!

Samtidigt som Sören gör säsongens viktigaste tävling pågår febril höstträning här hemma. Våra yngsta löpare, 10 -13 år, ska till och med känna på lite tävling redan då årets Stämpeljakt startar imorgon. Som vanligt handlar det om fyra deltävlingar där man kan samla stämplar på sin nummerlapp. Den första alltså imorgon och höstens andra är förlagd till 14 november. Som vanligt är det samling klockan 17.15 vid Våxnäshallen.

Utskrift

Välkomna och lycka till!

/Johan