Bilder från verksamheten

Tiden går fort och redan har verksamheten varit igång inomhus i Våxnäshallen i en månad. Höstvädret har också gjort intåg på allvar men det är fortfarande många som trotsar regn, vind och lägre antal plusgrader.

I lördags avgjordes bland annat årets sista Castorama på Massas äng. Det blev som vanligt en härlig tillställning med många interna fighter. Bäst lyckades Sabine Steen från Kristinehamn och mångkamparen Douglas Stenberg. Dogge slog till och med personligt rekord i Castorama efter att ha noterat en gedigen serie i kula, spjut, diskus och slägga.

storcast2013

Hela gänget från i lördags, de fullständiga resultaten hittar ni här!  

Föreningens alla löpgrupper bedriver såklart också sin träning mestadels utomhus fortfarande. Nybörjargruppen som huserar på Rudspåret på tisdagar under ledning av Folke och Maria har växt sig ännu större efter sommaren och förra veckan fanns hela 25 deltagare på plats för att springa tillsammans.

P1020024

Ett glatt gäng efter väl utfört uppdrag i Rudsspåret.

Föreningens Tisdagsgrupp tränar numera på torsdagar under ledning av Malcolm och Anna och föreningens elitmotionärer tränar fortsatt med utgångspunkt från tisdagar. Här står Lars Lundegård för upplägget. Även i dessa två grupper är deltagandet stort och aktiviteten hög!

Välkommen du också!

/Johan