Föreningskväll tisdag 12 november

På tisdag, den 12 november, bjuder föreningen in till föreningskväll för alla medlemmar. Vi gästas då av längdhopperskan Erica Jarder. Erica som haft en otroligt fin säsong, med genombrott i samband med inomhus- EM i Göteborg, kommer till Våxnäshallen för att träna med oss i IF Göta. Jarder hoppade hela 6.71 i Göteborg och tog där en meriterande tredjeplats och belönades med en bronsmedalj. Se monsterhoppet från Skandinavium här nedan.

Nu kommer hon alltså till vår träningshall och genomför en längdhoppsträning för våra yngre förmågor samt skriver autografer. Föreningskvällen innehåller också sedvanlig tipspromenad och klubbkollektionen från Puma och Intersport finns framme för utprovning och beställning. Som vanligt bjuder vi på kaffe och kiosken är öppen.

Se inbjudan till kvällen här.

Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till en trevlig kväll i Våxnäshallen!

Väl mött,

/Johan