Spring med IF Göta Karlstad

Vill du börja träna löpning tillsammans med likasinnade? Få hjälp av duktiga ledare att bli en bättre löpare? Träffa glada och trevliga människor?

Då ska du börja träna med någon av IF Göta Karlstads löpargrupper.

IF Göta Karlstads löpargrupper är öppna för alla. Föreningen erbjuder flera olika alternativ och oavsett ålder, ambition och löparvana finns det en grupp som passar dig. Det är du själv som väljer vilken grupp du vill vara med i och vilken nivå som passar dig bäst. Det är helt okej att testa sig fram och du får även gärna vara med i mer en löpgrupp.

Grupperna leds av IF Göta Karlstads duktiga tränare. Alla med erfarenhet av löpning och gruppträning. Flera av dem är dessutom utbildade hos Svenska Friidrottsförbundet. På respektive grupps sida hittar du information om vilken tid och plats de tränar på.

Varmt välkommen att springa med IF Göta Karlstad!

P1020024

Löpgrupp Bas håller till på Rudsspåret. De tränar på tisdagar klockan 18.00.