Helgens friidrott

Här finns resultaten från helgens tävling i Våxnäshallen. Värt att notera är att André Rangelind håller fortsatt god form efter höstens framgångar. Linda Take slog personligt rekord och gick under 11 minuter för första gången.

Sören Persson kom aldrig till start i Örebro under lördagen så veterankollegan Gunnar Durén fick ensam attackera det svenska rekordet på 1000 meter. Det gick bra för Gunnar så visst hade det väl funnits läge även för Sören. Malin Lundmark och Elin Blomqvist tävlade dock flitigt i Örebro på Triumfglasspelen. Se alla resultat här.

Tobias Lindström tvingades tyvärr bryta i Oslo på grund av förkylning. Tråkigt såklart men klokt att kliva av. Tobias har redan utlovat ett nytt försök vid nästa års 24- timmars.

Under helgen arrangerade den norska Trenerforeningen sitt årliga seminarium. På det digra schemat fanns bland annat spjutkunskap med Anders Borgström. Den evige götisten Borgström delade med sig av sina erfarenheter inför 80-talet tränare.

/Johan