Julavslutningar med ungdomsgrupperna

Ikväll, fredagen den 13 december startar vi julledigheten med gemensam avslutning inför juluppehållet med Fredagsgrupperna. Det kommer att tävlas i något annorlunda grenar samt bjudas på fika runt granen i en något förlängd fredagstid. Vi startar kl 17.00 och beräknas hålla på till kl 20.00.

På söndag, den 15 december, samlas alla Närfriidrottare i Våxnäshallen för en gemensam julavslutning mellan kl 9.45-12.00. Alla barn välkomnas att klä ut sig till något som passar årstiden. Vi kommer att leka, prova på lite annorlunda grenar samt fika runt granen.

Senare under söndagen, kl 15.30-17.00 samlas alla Söndagskulsbarn i Våxnäshallen för årets sista Söndagskul. Vi kommer även här att leka, prova på lite annorlunda grenar, fika runt granen samt att alla barn välkomnas att klä ut sig till något juligt.

Vi ses i Våxnäshallen! Skuttande tomte

God Jul och Gott nytt år!

//Sanna