Föreningen fyller 110 år

2014 betyder jubileumsår för Göta! För 110 år sedan föddes föreningen. Under 2014 kommer föreningen att arrangera 35:e upplagan av Karlstad Stadslopp (Götajoggen) och 15:e upplagan av Karlstad Grand Prix (Götagalan). Detta kommer vi att fira på olika sätt under året.

Här på hemsidan uppmärksammas jubileet på följande vis:

110 år, 110 bilder

Under året kommer vi att presentera bilder från föreningens långa historia. Och det blir en blandad kompott, där vi gör nedslag i olika hörn av berättelsen om IF Göta. Vi gör det inte i någon speciell ordning, utan här blandas mellan epoker och idrotter, mellan ledare och aktiva. Bilderna presenteras under två underrubriker:

Veckans bilder: En gång i veckan presenteras två bilder som symboliserar föreningens första 100 år. Bilderna presenteras varje torsdag med tillhörande bildtext.

Månadens bild: Från och med mars månad så kommer en bild med bildtext från åren 2005 och framåt att presenteras. Detta görs första måndagen varje månad.

110 år, en anekdot om dagen

Till föreningens 100 års firande skrevs en lång rad små berättelser från föreningens historia. Dessa presenterades dagligen på den dåvarande hemsidan. Dessa kan nu återupplevas och vi kommer att komplettera dessa med  ytterligare några. Totalt kommer det att bli 365 anekdoter, en för varje dag.

I övrigt kommer jubileet att uppmärksammas enligt jubileumsprogram som presenteras senare i januari. Mycket nöje!

/Jubileumskommittén