Ungdomarna drar till Växjö

Under helgen, 8-9 februari, är det dags för IUSM i Växjö. Föreningen åker med en stor trupp och med goda förhoppningar om bra placeringar och resultat.

I IUSM tävlar ungdomar i åldern 15-16 år och tävlingen håller på i dagarna två. Över 800 aktiva kommer att vara på plats för att tävla och bland dem ett tjugotal Götister. Efter framgångarna på både IJSM och ISM tidigare i år, håller vi nu tummarna för ännu en bra tävling ur Götaögon sett.

Har du inte möjlighet att följa tävlingarna på plats i Växjö hittar du livresultat från tävlingarna här. För mer information om årets IUSM och tidsprogram, besök tävlingens officiella hemsida:

http://www.smfriidrott.com/tavling/iusm-2014.

Håll också utkik här på hemsidan under helgen, för rapporter från tävlingarna.

Om du vill se på friidrott, men inte kan ta dig till Växjö, så rekommenderar vi dig att slå på TV:n. I helgen avgörs nämligen Inomhus-VM i friidrott, i polska Sopot. Under fredagen tog sig Emma Green Tregaro till final i höjd. En final som går på lördag kl. 19.15 och som direktsänds i TV4.

Under lördagskvällen, kl. 19.00, springer även Abeba Aregawi final på 1 500 meter och Michel Tornéus hoppar längdfinal. Fler intressanta tider ur svensk synvinkel hittar du här : ”Tidsprogram med svenska ögonen”