IF Göta och Helmia i nytt samarbete

Under förra veckan blev det klart att IF Göta inleder ett samarbete med Helmia. IF Göta Karlstad har sedan tidigare en mängd engagerade samarbetspartners och det känns kul att Helmia nu är en av dessa. Nedan kan du läsa mer om samarbetet i det pressmeddelande som skickades ut under förmiddagen:

Helmia och IF Göta inleder samarbete, där friskvård och hälsa, samt den breda idrottsverksamhetens kärnvärden står i fokus

Helmia och IF Göta har i dagarna kommit överens om ett nytt samarbete, där friskvård och hälsa tillsammans med omsorg för den breda idrottsverksamhetens kärnvärden står i fokus.

-IF Göta är i min värld en av de finaste föreningar vi har i Värmland och också ett av de finaste varumärken som länet besitter. De förmedlar ledord som långsiktighet, förtroende och en delaktighet gentemot sina medlemmar, samarbetspartners och arrangemangsbesökare. Det högaktas från vår sida, berättar Andreas Slätt, kommunikationschef Helmiakoncernen. Goda relationer med samarbetspartners, medlemmar och kunder är avgörande för bägge våra branscher. Helmia har också som ambition att ta del av IF Götas framgångsrika medicinska nätverk för gästföresläsningar om hälsa och friskvård för vår personal och samarbetspartners.

Avtalet träder i kraft direkt och första samarbetet kommer ske runt årets svettigaste folkfest – Karlstads Stadslopp.

-Ett fantastiskt arrangemang. Vår ambition är att kunna ge alla våra anställda (de som vill) inom Helmiakoncernen en chans att kunna medverka på ett eller annat sätt, fortsätter Andreas. Som utövare eller coach längs vägen. Alla kan delta på sitt sätt. Hela företeelsen är en riktigt spännande upplevelse, avslutar Andreas Slätt.

IF Göta välkomnar samarbetet och ser även de fram emot att få Värmlands största bilåterförsäljare i sitt ”stall”:

-Det känns jättekul att få in en så engagerad samarbetspartner som Helmia. Jag är säker på att vi kommer att ha stor nytta av varandras kompetenser och nätverk. Att de vill ha vår hjälp med att satsa på friskvård känns extra inspirerande. Föreningen har god kompetens inom motion och hälsa, kunskap som vi gärna delar med oss av till andra, säger Lena Calais, Marknadsansvarig IF Göta Karlstad.

/Mikael