Löpdebut, Folksam Grand Prix och bingo!

Under helgen som gick startade föreningens löpare säsongen på allvar. Det finns alltså fler vårtecken än föreningens motionsturné. Startskottet för säsongen gick traditionsenligt i Örebro i samband med Startmilen. Bäst gick det för Leif Sjöström och Linda Take som stod för varsin andraplats. Linda noterade 40.25,6 i K40 på de 10 kilometrarna medan Leif noterade fina 35.09,7 i M45. Leif var också snabbaste götist bland många löpare från föreningens löpgrupp avancerad och löpgrupp mellan.

Det börjar också dra ihop sig till årets Folksam Grand Prix och Karlstad Grand Prix avgörs den 16 juli. Biljetter finns redan nu till försäljning via arrangemangets hemsida. Under helgen befann sig en svensk delegation i Barcelona tillsammans med 40- talet andra arrangörer av endagstävlingar i friidrott. Seminariet, initierat av Europeiska friidrottsförbundet och Euromeetings, behandlade framtidens friidrottstävlingar och man diskuterade en tydligare samordning och samarbete mellan tävlingarna. I diskussionen om morgondagens friidrottstävlingar kunde IF Göta bidra med sina kunskaper kring Skanska Open och framförallt släggkastningen över Klarälven.

Till sist vill vi dra en lans för en ny tävling via Bingopalatset: Hjälp oss vinna 2 000 kr!

En av de största bidragsgivarna till Karlstads idrott är Bingopalatset. Nu ger de oss chansen till lite extra klirr i kassan genom en fototävling! Varje månad utses en vinnande bild där föreningen får 2 000 kr. Du kan hjälpa oss genom att ta en riktigt bra bild och/eller rösta på den! Tävlingen pågår till och med 31 mars 2015. Läs mer om tävlingen och delta här!

webb

/Johan