Deltagare 100 000 i Vår Ruset Karlstad

I år är det dags för den trettonde upplagan av Vår Ruset i Karlstad. Under de tolv tidigare upplagorna har sammanlagt över 95 000 damer sprungit, joggat lunkat och gått de 5 kilometerna.

Nu, med två veckor kvar till årets arrangemang, har vi fått in anmälning nummer 100 000 i Vår Ruset i Karlstads historia. Något som vi tyckte var värt att uppmärksamma.

Personen som anmälde sig som nummer 100 000 är Monica Söderqvist. Monica arbetar på Våxnäs vårdboende och är med i ett lag tillsammans med sina arbetskamrater. Under måndagsförmiddagen åkte arrangemangsansvarig Ellinor Johansson till Våxnäs vårdboende för att överraska Monica.

Förutom en blombukett och en tårta fick Monica också ett fint pris. Som deltagare nummer 100 000 kommer Monica att få fri start i Vår Ruset i Karlstad, livet ut. En välkommen överraskning för Monica som varit med på Vår Ruset under flera år:

-Vilken överraskning, det här var roligt. Jag har sprungit eller gått loppet många gånger och det är jag och mina arbetskamrater som gör det i lag, berättade Monica.

Presentcheck 100 000     tårta 100 000

IF Göta Karlstad hälsar Monica och alla andra damer varmt välkomna till Sundsta och Vår Ruset den 14 maj!

/Mikael