Karlstad Maratonstafett 2014

Den andra upplagan av Karlstads Maratonstafett blev på alla sätt en fantastisk tävling. Med 54 lag till start hade årets maratonstafett nästan dubbelt som många deltagare som ifjol. Deltagarnas humör var på topp och det var en härlig stämning på arrangemangsområdet vid Tyrstugan.

De nästan 500 löparna var laddade inför uppgiften och det presterades bra resultat på många håll. T.ex lyckades samtliga lag att klara av de 4,2 milen på under fyra timmar. Snabbast av alla var IF Göta Karlstad som vann tävlingsklassen på 2:33:50, endast 45 sekunder före tvåan LK Spring Åmål/IF Göta Karlstad.

I Företags/motionsklassen var det återigen Tieto som stod som segrare. De kom i mål på 2:45:31. Två i denna klass blev Kils OK (2:46:15), och  Mobares IF (2:51:01) slutade på tredje plats.

Alla resultat, inklusive sträcktider, hittar du här.

Se bilder från arrangemanget här.

Bilderna är tagna av Solsta Foto.

If Göta Karlstad och OK Tyr tackar alla deltagare, publik och samarbetspartners för en fantastisk kväll! Hoppas att vi ses igen nästa år!