Tack alla funktionärer

karlstadstadslopp_logo_PMS137

Tack alla underbara funktionärer som har ställt upp i ett jättelyckat Stadslopp (och Minilopp & Miniminilopp)! Utan Er hade denna dag inte varit möjlig! Klappa er själva på axeln för ett väl genomfört arrangemang, med allt vad det innebär!

_DSC7862

Det var många glada och trötta deltagare som tog sig runt 10km eller 21 km på Karlstads gator. Alla resultat finner ni här.

Nästa arrangemang i ordningen är Karlstad Grand Prix, den 16 juli på Tingvalla IP. Då får vi se friidrottare från hela världen göra upp om seger i årets sista tävling i Folksam Grand Prix-serien. Missa inte detta. Biljetter finns att köpa på här.

Därefter laddar vi om för Götas ungdomsspel den 23 augusti och Tjurruset den 13 september. Om du vet redan nu att du kan hjälpa till, tveka inte att höra av dig till funktionar@ifgota.se.

//Kansliet