Efter succén i Sollentuna väntar Karlstad för Rogestedt

Vid senaste Folksam Grand Prix-tävlingen i Sollentuna blev manliga 800-metersloppet en stor succé med bland annat många nya svenska personliga rekord. Stenungsunds Johan Rogestedt sprängde mållinjen efter 1:46.34 sekunders löpning och belönades med en sjätte plats på den svenska genom tiderna-listan. Bakom honom noterade Turebergs mycket lovande Andreas Almgren fina 1:46.99 vilket även är nytt svenskt juniorrekord! Båda dessa duktiga 800-meterslöpare kommer även till start vid Karlstad Grand Prix. Det är många friidrottsfans som ser fram emot heta löpardueller vid friidrottsfesten den 16 juli. En aktiv som kan bidra till en minnesvärd friidrottskväll är Johan Rogestedt.

-Det känns inspirerande att komma till Karlstad och börja tävla igen efter en dryg tvåveckorsperiod med träning. Loppet blir ett av de sista innan EM och det är just mästerskapstänket med placering före tid vi eftersträvar. Säsongen har gått planenligt hittills och det vore kul att fortsätta visa en stabil nivå och vara med och utmana om de främsta placeringarna.

Biljetter finns till försäljning via www.ifgota.se eller www.folksamgrandprix.se

/Johan