Kort rapport

Friidrottssäsongen är såklart fortfarande i full gång även om den senaste veckan har varit något lugnare med just tävlingar. Junior-VM pågår som bäst borta i Eugene och många laddar för EM i Zürich eller mer i närtid SM i Umeå. Under den gångna helgen var det tävlingar bland annat i Gävle och där slog Carl Sjöstedt till med seger och personligt rekord på 400 meter häck. Det blev 53.95 nu! Vid samma tävling kastade Josefin Berg årsbästa i slägga med mycket fina 64.42. Släggkollegan Mikael Larsson noterade 57.55.

Så sent som igår hoppade Sofie Skoog höjd i finska Joensuu. Det blev delad seger på nya årsbästat 1.87. Härligt besked inför vad som komma skall!

Till helgen är det åter tävlingar på bred front. I Arvika avgörs Stjärnspelen och här finns många av föreningens ungdomar och seniorer på plats. I Huddinge avgörs veteran-SM och här finns några med för att slåss om medaljerna!

Nästa helg är det dags för SM i Umeå och reseinfo finns nu här på hemsidan under tävlingar.

/Johan