Götas ungdomsspel 2014 avslutat

Det blev som väntat en diger tävlingsdag när Götas ungdomsspel och Götas ungdomskamp avgjordes på Tingvalla IP och Massa Äng under lördagen. Dagen började i vilt regn och 6-9 åringarna i ungdomskampen och kastarna ute på Massa Äng hade en tuff start på sitt tävlande. Men skam den som ger sig och regnet fick till slut ge sig mot de aktiva och från lunchtid bjöd Karlstad på uppehållsväder. Mot kvällen kunde tävlingarna till och med avslutas på riktigt Solstadsmanér då solens strålar tittade fram igenom molnen. Tävlingarna då, jo, det slogs faktiskt en del rekord under dagen. Ett ungdomsspelsrekord som troligen kommer att stå sig ett tag var Oscar Janssons 5.40 i stav. Imponerande av Oscar som, som ende herre i tävlingen, gnetade sig uppåt och till slut över 5.40. Vi får se men detta torde innebära en start i Finnkampen för Oscar nästa helg. I övrigt finns samtliga resultat här nedan:

Götas Ungdomskamp: http://ifgota.se/files/ungdomskamp2014resultat.html

Götas Ungdomsspel: http://ifgota.se/files/resultat_gusu_2014.html

Föreningstävlingen vanns av Kils AIK på 43 poäng med Karlskoga FI, 33p, och KFUM Arvika, 30p, som tvåa och trea.

Under dagen har närmare 300 aktiva, ungdomar och seniorer, tävlat i Karlstad och de har tillsammans gjort 700 starter.

Föreningen riktar ett stort tack till huvudsponsorn PEAB och till alla funktionärer som tillsammans gjort dagen möjlig!

/Johan