Fredagsgrupperna träningstävlar på fredag

På fredag har föreningens 10-12 åringar som vanligt aktivitet i Våxnäshallen. Denna fredag har man kryddat träningen med tävling och uppslutningen är god! Många tävlingssugna i våra 02-03 och 04 grupper kommer taggade till Våxnäshallen. De yngsta, 10-åringarna, tävlar i 60 meter och längdhopp. 11-åringarna fyller på med höjd och 12-åringarna kör en fullskalig Götas Ungdomskamp med 60 meter, längd, höjd och kula.

Tävlingarna startar med 60 meter klockan 17.10 och prisutdelningen är planerad till 20.05. Vi hälsar föräldrar, ledare och aktiva varmt välkomna!

Mer information om tävlingen här i PM.

Här finner ni tidsprogrammet.

Och här är heatindelningen på 60 meter.

För er som ännu inte anmält er går det utmärkt att anmäla på plats direkt till era ledare!

/Johan och David