Julklappsjakt och Göta i Glimt TV

Några av föreningens ungdomar kunde inte vänta på tomten utan gav sig redan i helgen iväg på Julklappsjakt i Göteborg. Det gick väldigt bra för gänget och vi rapporterar här några resultat ur den oerhört digra resultatlistan.

Resultat Julklappsjakten Göteborg!

Daniel Grenegård hoppade finfina 11.56 i tresteg och slutade trea i P15. På 60 meter häck gick det minst lika bra, här blev det vinst med nytt personligt rekord (tre tiondelar) 8.75. Linn Bäcklin debuterade i F16 och 60 meter häck, första gången på den häckhöjden. Linn blev fin trea med 9.27. Linn vann 60 meter med kanontiden 7.81 och kom fyra i längd med 5.13. Ebba Gustavsson tävlar i F15 och sänkte sitt personliga rekord med 1 hundradel på 60 meter och kom femma. I längd blev hon sexa med 4.60 och på 200 meter noterade hon 27.32. Härligt jobbat alla!

I förra veckan var föreningens kanslichef i Glimts nya sportstudio. Lokal-TV kanalen Glimt når många tittare i Karlstad och hårdsatsar nu även på lokal sport. Kul att IF Göta fick vara med redan i det andra programmet. Se sportstudion här eller besök deras hemsida för mer information, Glimt TV!

/Johan