3:e upplagan av Karlstad Maratonstafett

Ikväll, tisdag den 12 maj är det dags för den 3:e upplagan av Karlstad Maratonstafett – stafetten som vänder sig till såväl motionär som elit. Målet med stafetten är att tillsammans med sina vänner/kollegor eller föreningskamrater kämpa sig igenom Karlstad Maratonstafetts härliga maratondistans, 42 195 meter! Loppet är en stafett-tävling där lag om 4-18 personer kämpar tillsammans för att ta sig runt ett maraton, där varje löpsträcka mäter 2344 meter.

62 lag är hittills anmälda vilket gör att arrangemanget växer för tredje året, vilket vi från IF Göta Karlstad och OK Tyr som arrangerarar tävlingen är väldigt glada över.

För anmälda lag finns här PM:et inför kvällens tävling! Tänk på att läsa igenom noga, ev ändringar kan göras fram till 3h innan start.

Tänk på miljön – Ta bussen! För er som har möjlighet att åka buss, gör gärna det. Karlstadsbuss linje 6 (mot Färjestad) är den bäst lämpade busslinjen. Hållplats: Stallplatsvägen.

För resande med bil är parkeringen förlagd vid Löfbergs Arena (ca:800m från arrangemangsområdet). OBS! Denna parkering är en avgiftsparkering. Skyltning från parkeringen till arenan finns! Pga säkerhetsskäl samt de begränsade P-möjligheterna kring Tyrstugan ber vi samtliga att acceptera arrangörens hänvisningar. Detta arrangemang är ett samarrangemang med OK Tyr.

Mer info via www.maratonstafetten.se

staffettmara red-7604 staffettmara red-7404