Ymerspel och löpgruppsavslutning

I helgen avgjordes bland annat Ymerspelen i Borås och efter avslutat funktionärsskap på Karlstad Stadslopp  var det några som begav sig söderut för tävling under söndagen. Ulf Ankarling vann diskustävlingen för män med 52.27. Henrik Larsson sprang 200 meter med en ömmande tå och fick efter 23.03 där avstå 100 meter. Nya tag för Henrik på torsdag vid Sollentuna Grand Prix. Henrik Nordlander hoppade stavhopp och gjorde 3.51 som fyra i P17. Agnes Larsson vann kulan i damklassen med 14.06. Minna Svärd och Victoria Sandsjoe sprang 200 meter i F17 och noterades för 25.80 respektive 26.60. Minna noterade även 3.40 i stav under svåra förhållanden. Alexandra Larsson hoppade 5.31 i längd och kom med det tvåa i F17.

Några av våra grupper tar nu så sakteliga sommaruppehåll. I tisdags hade löpgrupp Bas sommaravslutning och avslutade sitt löppass med fika i ledare Maria Schÿtzers trädgård. Gruppen återkommer via forumet med tid för uppstart efter sommaren. Övriga grupper kommunicerar sina ev uppehåll via hemsidan under Träning.

image1

 

 

 

 

 

Med den här bilden från löpgrupp Bas sommaravslutning i tisdags önskar gänget på kansliet alla medlemmar en riktigt glad och skön midsommar!

Vi säger också stort lyckat till till Caroline Tegel och Oscar Vestlund som representerar Sverige i Europacupens Superliga under midsommarhelgen!

/Johan