Helgen som gick – Folksam Challenge

Det var inte bara Götas ungdomsspel under den gångna helgen men vi börjar ändå där ni vi rapporterar resultat från våra seniorer. Josefin Berg kastade ju nämligen slägga under ungdomsspelens förmiddag ute på Massas Äng. Släggan flög långt och Jossan jakt på Finnkampsplats började på bästa sätt med 64.42, nästårsbästa och det bästa sedan i maj månad. Under helgen drog också Folksam Challenge (tävlingsserien under Folksam Grand Prix) vidare med tävlingar i Göteborg under fredagen och tävlingar i Umeå under söndagen. I Göteborg sprang Filip Lööv och Caroline Tegel häck. Carro blev återigen bästa svenska med 13.96 och Filip noterade 14.51, nästårsbästa, som 3:a i det andra finalloppet. Elisabeth Höglund inledde även hon jakten på Finnkampsdeltagande och hon noterade igen över 50 meter (50.09) och blev bästa svenska. Bra jobbat alla under helgen!

/Johan