God uppslutning vid StorCastorama

I lördags inledde Göta årets jakt på finare placeringar i Castoramakampen de svenska friidrottsföreningarna emellan. Föreningen har en stark tradition vad gäller mångkunnighet i kast och har många gånger visat sig på styva linan i Castoramasammanhang. Bland annat har man den näst högsta uppmätta lagpoängen någonsin med dryga 33 000 poäng. Efter lördagens tävling kan vi summera dryga 26 000 poäng men då återstår en knapp månad av tävlingsperioden.

I lördags var Oscar Vestlund vassast på herrsidan med 3289 poäng. Noterbart där är att Oscar avslutade en magnifik säsong med att göra nästan 70 meter i avslutande grenen slägga. Ulf Ankarling noterade 2886 poäng och då ska vi komma ihåg att det i diskus blev ”bara” 36 meter på grund av övertramp. På damsidan var Josefin Berg bäst med 2823 poäng med fina 62.70 i specialgrenen slägga.

Alla resultat från lördagen finns här.

Tack till alla inblandade i lördags och som ni ser finns det tid och utrymme för fler Castoramor innan tävlingsperioden är slut den 18 oktober!

Så passa på och kontakta Johan på kansliet om ni vill utlysa tävling.

/Johan