Friidrottsgalan 2015

Den 25 november är det dags för Svensk Friidrotts årliga gala där aktiva premieras för fina prestationer under friidrottsåret som gått. Svensk Friidrott och Atea bjuder då in till Friidrottsgalan på Waterfront i Stockholm. Vi kan glädjas åt att en götist finns nominerad och det i kategorin ”Årets prestation i Friidrotts-SM” som delas ut av just Atea. Här finns Sofie Skoog nominerad tillsammans med två andra tjejer, Angelica Bengtsson i stav och Khaddi Sagnia i längd. Sofie nominerad för SM-guldet, segern på 1.92! Vi håller såklart tummarna för Sofie!

Vi kan också konstatera att 3 av 6 nomineringar i kategorin ”Årets prestation i Folksam Grand Prix” hör hemma på årets Karlstad Grand Prix. Det handlar om Andreas Otterlings 8-metershopp i längd, Kim Ambs långa spjutkast som innebar VM-kval och Erika Kinseys fina 1.94 i höjd.

Samtliga nomineringar vid galan ser ni här och ni kan även läsa intervjuer med många av de nominerade aktiva.

/Johan