Julavslutningar, Luciafika och Fredagsmångkamp

Slutet på året kännetecknas av många aktiviteter i föreningens tecken. Vi lägger ett år till handlingen och siktar in oss på ett nytt!

Förra fredagen bjöd Tony Harborn in till Luciafika och som vanligt var det bra uppslutning i gänget rutinerade medlemmar. Några tidigare ordföranden och styrelseledamöter, före detta aktiva och tränare samlades på kansliet på Regementsgatan för glögg, lussekatter och några historier från förr. Luciafikat avrundar året för den grupperingen och alltsedan dess har julavslutningarna avlöst varandra.

I fredags höll fredagsgrupperna julavslutning genom att genomföra Götas Ungdomskamp. Mangrann uppslutning och alla tävlade i 60 meter, längd, höjd och kula. Samtidigt samlade man poäng enligt Götas egen tabell. Härlig stämning i Våxnäshallen och grupperna avslutade med smörgås från Subway efter avslutad mångkamp.

Samtliga resultat från fredagsgruppernas mångkamp hittar ni här!

Samtidigt avslutade styrelse och kansli året med julavslutning på Alsters Herrgård. Föreningens säljare under många år, Finn Oulie, avtackades under högtidligare former. Finn avslutade under hösten sin anställning i föreningen då han 78 år ung bestämt sig för att pensionera sig på heltid. Finn startade sin Götabana som engagerad förälder. Ett engagemang som växte sig starkare och starkare och Finn tog en ledarroll som stöd för sonen Fredrik och tidigare nämnda Tony Harborn. Med Finn som ledare nådde grabbarna oanade framgångar i sina grenar. På senare år har Finn alltså verkat som säljare för föreningen och bidragit stort med sina kontakter i näringslivet. Vi återkommer till detta i kommande årsberättelse men vi vill också här uttrycka vårt tack till Finn för alla insatser för föreningen!

IMG_3818

Under lördagen avlöste nästa avslutning/kickoff när föreningens elitaktiva samlades för att ta sikte mot 2016. Eftermiddagen inleddes med fäktning där Victor Pettersson kunde koras till segrare efter gruppspel i fyra grupper och slutspel. Fäktningen innebar en ny upplevelse för samtliga och vi säger tack till I2 IF för tre riktigt roliga timmar. Efter det förflyttade sig gänget till Herrhagsskolan för matlagning under ledning av Anna Lycke. De aktiva fick efter en inledande föreläsning om kost jobba i grupper och ta fram kvällens meny. Efter härligt teamwork belönades alla med en härlig middag! Tack till Herrhagsskolan, Anna Lycke och alla aktiva för en trevlig kväll!

IMG_3819

IMG_3826

IMG_3837

 

 

 

 

 

 

 

Med dessa härliga bilder vill vi önska alla medlemmar en riktigt GOD JUL!

GOD JUL önskar kansliet!

/Johan