Frifelt igång – intensiv helg väntar

Det var mycket höjdhopp under helgen men vi har också rapporterat om resultat från Norrköping där Maja Rogemyr alltså nu är klar Sverigeetta på 60 meter häck efter tangerat personligt rekord 8.31. Sverigetrea i grenen är Caroline Tegel då även hon tangerade sitt personliga rekord med 8.56. Filip Lööv visade gryende form och noterade 8.12 vilket placerar honom som trea i Sverige just nu.

Från Malmö och Pallasspelen ska vi också notera en fin säsongsöppning av Philip Frifelt Lundquist som noterade 2.08 i höjdhopp, härligt Philip!

Imorgon äntrar Sofie Skoog den internationella scenen i samband med höjdhoppsgalan i Banská bystrica, Slovakien. Efter det åker Sofie vidare till Trinec, Tjeckien för nästa höjdhoppsgalauppdrag. På hemmaplan väntar också många tävlingar. Våra seniorer åker till Raka Spåret i Sätrahall, våra juniorer siktar in sig på Tyrvinglekene i Baerum utanför Oslo, våra ungdomar åker på Kraftmätningen i Huddinge och våra yngsta tävlar på Kilsspelen i Våxnäshallen.

Lycka till allesammans!

/Johan