Götas Ungdomsspel 2016 avslutat

Dagens tävlingar på Tingvalla IP är avslutade. Vi tackar Peab för stödet och vi tackar också funktionärer, ledare och aktiva för en härlig dag i solskenet i Karlstad.

Även om Götas ungdomsspel är just ungdomsspel i första hand vill vi bland alla goda resultat lyfta fram några seniorresultat. Elisabeth Höglund kastade fina 51.06 i spjut på Massas Äng och visade att formen är mycket god inför säsongsavslutningen. I herrarnas höjd presterade Jakob Thorvaldsson fint med seger på 2.10 och fina försök på 2.22 sedan! Philip Frifelt Lundqvist klarade 2.07 för andraplatsen. Bra hoppade också Säffles Mattias Green som slog personligt rekord med fina 2.04. Dagen inleddes härligt med fin rörelseglädje i Götas ungdomskamp då 40-talet 6-9 åringar provade 60 meter, längd, höjd och kula. Sedan korades 100-talet grensegrare i olika klasser och många personliga rekord och några ungdomsspelsrekord noterades. En regnskur avslutade den annars soliga tävlingsdagen.

Lagtävlingen vanns av Säffle FIK på 39,5 poäng tätt följd av KFUM Örebro med 35 poäng och SK Bore med 29 poäng. Grattis Säffle FIK!

Samtliga resultat från Götas Ungdomsspel.

Alla resultat från Götas ungdomskamp här.

Bilder kommer här snart.

Tack igen alla och välkomna igen till Våxnäshallen under januari månad för Götas Ungdomsspel inomhus!

/Johan