André på VM imorgon och Anders B prisad

Imorgon söndag smäller det i spanska Los Alcazares. André Rangelind gör mästerskapsdebut internationellt när VM på 100km avgörs. André kommer till mästerskapet som världsetta i år på 6-timmars löpning med sina 90200 meter som han presterade i april. Då löpte han strax under 4min/km och målet är att starta på samma sätt imorgon. Sverige ställer två bra lag på startlinjen och André har med sig fjolårsmästaren Jonas Buud samt Elov Olsson och Fritjof Fagerlund. Här finns grabbarna på pappret med i kampen om bronset! Läs mer om förutsättningarna här.

Vi säger stort lycka till till André i sitt första stora uppdrag!

Följ söndagens lopp via denna länken.

Heja Göta och Sverige!

Vi är och har alltid varit extra stolta över föreningens duktiga ledare. Anders Borgström är en av de mest meriterade och Anders ledargärningar sträcker sig också långt utanför föreningens väggar. Ett bevis på detta är att han i torsdags fick motta ett av de finaste nationella ledarpriserna som finns, Prinsens plakett. Läs mer om priset och utdelningen på Friidrottaren.com.

Vi säger såklart stort Grattis Anders, vi är stolta över dig! Och tacksamma för de ledarinsatser du gjort och fortfarande gör.

/Johan