Drygt sju år i trogen tjänst

maria gotaPersoner kommer och går allt med tidens gång, det gäller även på vårt kansli där vår ekonom Maria Björklund nu ska prova nya utmaningar i livet. Maria har jobbat på kansliet som ekonom i över sju och ett halvt år och känner föreningen väl.

Maria kom från en förening till en annan när hon började på IF Göta, hon hade tidigare jobbat på en av ridklubbarna i Karlstad och hamnade efter det på IF Göta trots att det inte fanns någon koppling till friidrott sedan tidigare.

– Jag hade ingen anknytning till friidrott alls, men när jag letade efter ett nytt jobb var det en person med kopplingar till Göta som tipsade mig om att tjänsten skulle komma att bli ledig. Eftersom föreningsvärlden inte var något främmande för mig så gick jag dit, Stefan (dåvarande kanslichef) och jag kom väldigt bra överens och på den vägen började jag på Göta.

Maria är en av de nuvarande på kansliet som jobbat där under längst tid och känner att det finns fler saker att testa även om föreningslivet alltid varit spännande och kul.

– Jag vill prova något nytt, jag har levt i denna värld (föreningslivet) nästan hela mitt liv och nu känner jag att jag vill prova nya saker.

Maria kommer vara saknad på kansliet och av många medlemmar. Vi på kansliet, tillsammans med hela förening, önskar Maria lycka till med de nya äventyren som väntar henne!