Tack för hjälpen!

Då Våxnäshallen har varit stängd under en kortare period under föregående veckor har vi behövt anpassa vår dagliga verksamhet efter de förutsättningar som getts. Vi vill därför tacka alla de som hjälpt oss bedriva vår verksamhet under dessa veckor genom att erbjuda extra träningsmöjligheter på annan ort samt i olika lokaler runt om i Karlstad. Stort tack till Karlstad kommuns bokningscentral, friidrottsgymnasiet, Kunskapsportalen, KFUM Örebro friidrott, Larsson-Resman, KMTI, Karlstad Atletklubb & Friskis&Svettis.

Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra aktiva och tränare som trots annorlunda förutsättningar anpassat sin träning och gjort det lilla extra för att vi ska kunna bedriva bra friidrottsträning i vanlig ordning. Tack! Från och med idag är vi igång med träningsverksamhet som vanligt i Våxnäshallen, vi ses där!

Bilderna nedan är tagna från Instagram: @skoogsofie i Kristinehamn, @majarogemyr i Örebro, @figkarlstad i en av Karlstads gymnastiksalar och @ifgota på ett snöigt Tingvalla IP.