Verksamheten flyttar ut

I månadsskiftet april maj lämnar vi Våxnashallen och går ut till Tingvalla IP! Sommaren är på gång och gräset på Tingvalla är grönt så från och med den 1 maj har vi all verksamhet där ute. Dock kommer fredagsträningen den 4 maj vara inne i Våxnäshallen då det är match på Tingvalla IP. Så från och med nästa vecka är all verksamhet ute!

Under sommaren händer det massa saker för olika åldrar.

Friidrottsskolan – för barn mellan 6-8 år erbjuds friidrottsskola mellan v.24-26. Läs här!

Ärevarvet – Spring på samma banor som världseliten under Karlstad GP och få gratis inträde till kvällens tävling, 25 juli. Allt om ärevarvet här!

Sommarkollo och drop-in – I juni månad anordnar Karlstad kommun kolloaktiviteter i olika idrotter för att barn ska få möjligheten att testa på, och vecka 28 finns det möjlighet att testa på friidrott. Karlstad kommun kommer att skicka ut information om deras sommaraktiviteter, vi lägger ut den information vi har här!