Soligt Helsingborg med strålande resultat

Som rubriken lyder så lyste solen på Hedens IP i Helsingborg där ett gäng ungdomar var och tävlade på Öresundsspelen. Öresundsspelen som detta år gick i anslutning till Lag-SM finalen gav en härlig stämning.

Maria Grenegård tog hem guldet i spjutkastet, Amanda Fridberg satte nya personliga rekord i samtliga kastgrenar hon deltog i, kula, diskus och slägga. Simon Throgen tog med sig ett brons hem och hoppkamraten Marcus Asplund slutade på en sjätteplats. Ida Hansen var tillbaka på längdhoppsbanan efter operation OCH byte av hoppfot! Kul! På längdhoppsbanan vidade Melker Gustavsson storform och hoppade 6,82 och fortsätter jaga 7 meter.

Det är bara några av alla resultat som götatruppen tog med sig hem efter en lång helg med friidrott. Alla resultat för respektive dagar hittar ni i länken här.