Götas ungdomsspel igång

Gårdagens ungdomsspel innebar kast på Massas Äng på Norra fältet i Karlstad. Vi fick se en rad fina resultat i alla åldersklasser och vi fick också se hela tre banrekord. Elisabeth Lithell (tidigare Höglund) förbättrade sitt eget banrekord på Massas Äng i spjut till 51.20. I samma tävling fick vi se årsbästa av Carolin Näslund med fina 48.37 och personligt rekord av träningskompisen Martina Borgler med 47.76.

Banrekord också i herrarnas spjut där universiadsmästaren från förr året Cheng Chao-Tsun från Taiwan noterade mycket gångbara 84.60 i spjut!

Det blev ytterligare ett banrekord för gruppen från Taiwan. Lin Chia-Ying noterade 16.05 i kula, vilket är nytt fint banrekord.

Samtliga resultat här.

Imorgon fortsätter spelen inne på Tingvalla, vi återkommer då!

/Johan