Tre medaljer på SM

Henrik Larsson sprang hem guldet på 60m  under helgens SM! Han var snabbast i försök, semi och final och sprang dessutom hem guldet med den snabbaste segertiden någonsin på ett SM 6.60! Ett fantastiskt resultat som placerar honom sjua på Europabästalistan för året! EM avgörs i Glasgow om två veckor.

Även Sofie Skoog knep guldet under i en spännande höjdtävling genom att klara 1.90 i första försöket, medans Bianca Salming tog det i sista och Erica Kinsey rev ut sig på samma höjd.

Tredje medaljen knep Kaiza Karlen i längden där hon återigen ökade personbästat till 6.28 och knep bronset.

En som också hade en kanonhelg var Olivia Weslien som satte två nya pers i både 3000m (9:41.20) och 1500m (4:31.70) och placerade sig sexa respektive fyra! Jonas Leandersson gjorde härlig mästerskapsdebut i Götalinnet och sprang in på en fin femteplats på 3000 meter! Unga Lova Perman slog personligt rekord på 400 meter igen nu under 58 sekunder.

Alla resultat finner ni här

Bra jobbat alla!

/Felix