Silver på Mångkamps SM till Oliver Ellström

6358 poäng nytt pb och nytt distriktsrekord för Oliver Ellström på Mångkamps SM i P16 klassen i Varberg under helgen! Det var en fruktansvärd helg vädermässigt med mycket blåst, vind och allmänt kallt väder. Men Oliver gjorde en fantastisk stabil insats med totalpers i mångkampen så väl som höjdhoppet där han gled över 1.80 för första gången!

Nytt distriktsrekord hade det med största sannolikhet också blivit för Hanna Karlsson i F16 som under helgen kämpade inte bara mot höstrusket utan mot en rejäl höstförkylning som blev värre och värre under helgen. Innan hon fick bryta sjukampen under näst sista grenen då näsblödandet blev alldeless för krarftigt hade hon lyckats prestera fantastiskt trots förutsättningarna. Nya rejäla personbästan bland annat med 14.76 i häcken och 1.50 i höjden gjorde att hon låg över 200 poäng plus på sin persserie och distriktsrekord innan hon motvilligt tvingades bryta med stor medaljchans..

Men som tur är kommer fler chanser!

 

/ Felix