Årsmöte i föreningen

Under onsdagskvällen genomförde föreningen sitt årsmöte där 2019 års verksamhet summerades och lades till handlingarna. Årsmötet kunde sammanfatta ytterligare ett år av stor verksamhet och mycket tävling. Arrangörsmässigt var det ett utmanande år med baltiska spelen och Friidrotts-SM utöver ordinarie arrangemangsagenda.

Mötet inleddes med utdelning av utmärkelser och då handlade det om årets prestationer, årets överraskning och året ledare bland annat. Dessa finns sammanställda i årsberättelse som du finner här. Utöver det delades följande stipendier ut:

Ulf Karlssons stipendium

Carolin Näslund och Oskar Erixon

Pampens stipendium ”Ur nederlag till seger”

Victor Pettersson

Milovans sprintstipendium

Henrik Larsson

IF Göta Karlstads ungdomsfond

Amanda Fridberg och Hanna Karlsson

Teddy Jonassons minnesfond

Jonas Leandersson

De formella årsmötesförhandlingarna leddes av ordförande Stephan Hammar, numera medlem i förbundsstyrelsen, som gjorde ett strålande jobb med det formella. Föreningen presterade ett ekonomiskt överskott i det närmaste enligt förväntan och Friidrotts-SM summerades som ett innovativt och kreativt genomförande. Verksamhetsplan och målsättningar för 2020 presenterades och medlemmarna fick en lägesrapport i arbetet med ny verksamhetsinriktning 2021-2025. En viktig och spännande period före föreningen med nya arenor som redskap.

/Johan