UPPDATERING om verksamheten i coronatid

Nu under veckan har det kommit lite nyheter från friidrottsförbundet och folkhälsomyndigheten som vi vill uppmärksamma er alla om. Vår verksamhet följer riktlinjerna som ges och är igång som vanligt med lite modifieringar i olika grupper.

Svenska friidrottsförbundet har samlat information om Coronaviruset och hur det påverkar friidrotten här.

Folkhälsomyndigheten har gått ut med information till idrott- och träningsanläggningar som vi följer, se informationen här. Sen påminner vi igen att fortsätt med god handhygien, minimera närkontakten och stanna hemma om man har symtomer, är äldre eller tillhör riskgrupp.

Vi vill också uppmärksamma och tacka våra medlemmar att ni sköter detta och tar det ansvar som vi alla har just nu! Eftersom oron leder till inställda tävlingar runt om i landet så kommer det göras några resultattävlingar framöver som är till för våra egna medlemmar men som också kommer vara öppen för alla längre fram i tiden. Ni hittar sidan under tävlingsfliken.

Ta hand om varandra under tiden
/kansliet