Götas Påsktips – en tipspromenad för din och vår skull

På IF Göta jobbar vi varje dag med att få människor att röra på sig. Våra motionslopp har närmare 20 000 deltagare varje år, och genererar intäkter som gör att vi kan bedriva en framgångsrik friidrottsverksamhet. Men just nu är det lite tufft eftersom vi inte kan genomföra våra stora evenemang. Då får vi hitta på annat som är bra för både dig och oss.

Vi är många som kommer att fira påsk hemma i år – och lika många som mår bra av en skön promenad. Därför har vi skapat Götas Påsktips. Det är en tipspromenad vi sätter upp i motionsspåren på Rud, Kronoparken, Våxnäs, Skutberget och Jakobsberg (klicka här för att hitta rätt) mellan långfredag och annandag påsk.

Förutom en skön stund i naturen kan du ge ett stöd till oss och vår verksamhet genom att swisha en valfri startavgift till 123 149 39 31. Alla som deltar har chans att vinna platser på våra kommande evenemang.

Du lämnar dina svar i formuläret som du når via att klicka här

Kom ihåg att hålla avstånd i spåret

 

Lycka till – och tack för ditt bidrag!