Distriktsrekord av Kaiza

Igår hölls elittävling i längd och 60 meter i Våxnäshallen. Tävlingen genomfördes i enlighet med gällande restriktioner från svenska friidrottsförbundet varför endast få aktiva tävlade i maximalt två grenar. Samtliga resultat finns här.

Kaiza Karlén fick äntligen vit flagg och slog till med distriktsrekord och hallrekord redan i första hoppet. Hoppet mätte 6.40 vilket förbättrade Lotta Holmströms tidigare distriktsrekord på 6.30 från 1983. Härligt jobbar Kaiza!

20200124 Längdhoppstävling i våxnäshallen den 24 januari 2021 i Karlstad
Foto: Fredrik Karlsson/SolstaFoto

Henrik Larsson noterade fina 6.76 över 60 meter och trestegshopparen Jesper Hellström inledde säsongen fint med 7.41 i längd. Även Oscar Eriksson visade fin hoppning även om de bästa hoppen kom vid övertramp.

I Växjö tävlade Arvid Ryberg och noterade 2.06 och årsbästa i höjd. Evelina Erlandsson inledde sitt tävlande med 1.68 i samma gren. Oliver Ellström gjorde en stabil tävling med 7.14 på 60 meter, 6.80 i längd och personligt rekord 22.36 på 200 meter.

Alla resultat från Växjö här.

/Johan