Resultat från helgen

I Spanien tävlade Kaiza Karlén, Arvid Ryberg och Sofie Skoog. I samband med träningsläger gjorde de säsongsdebut i en mindre lokal tävling. Kaiza inledde bra och längsta godkända hoppet mätte 6.30. Rapporterna lovar mersmak med ett ännu längre hopp under röd flagg. Arvid Ryberg gjorde en stabil inledning med 2.04 i höjd och Sofie Skoog likaså med 1.80 i något svåra förhållanden för höjd. Gött att vi är igång!

På hemmaplan på Tingvalla tävlade Oscar Erixon och Victor Pettersson mot varandra i en uppgörelse om vem som ska tävla på lördagens kval till lag-SM. Båda grabbarna hoppade bra i säsongsdebuten och bataljen träningskamraterna emellan slutade med 3cm fördel för Victor på 7.07. Bra jobbat båda!

Amanda Fridberg tävlade i Motala och noterade igen bra längder med släggan. Nu 9 cm från personligt rekord med 52.76. Emilia Malmehed gjorde stort säsongsbästa med 13,66 vid tävlingar i Helsingborg. Härligt med formbesked!

/Johan