Lova i landslaget och Henrik under EM-kval

Lova Perman har inlett säsongen på ett övertygande sätt med flera lopp under 55 sekunder. I söndags i Sollentuna blev det ytterligare ett och Lova belönas nu med att bli uttagen till landslaget för första gången. 18-åriga Lova får chansen på lag-EM kommande helg och ska där springa 4×400 meter. Lag-EM avgörs i Rumänien! Grattis Lova!

Henrik Larsson tog en bra seger på 100 meter på Folksam Grand Prix i Sollentuna. Med 10.36 underskred Henrik också kvalgränsen till U23 EM som avgörs i Tallinn senare i juli. Henrik slog många bra sprinters i loppet, härligt Henrik!

Sofie Skoog gjorde årsbästa med 1.84 och felfri hoppning till 1.88. Olivia Weslien noterade också årsbästa på 1500 meter med 4.27.40. Båda får chansen igen på Karlstad Grand Prix. Flera götister tävlade på Sollentunavallen, se nedan.

Alla resultat från Sollentuna finns här.

/Johan