Barn och ungdomar på Marsspelen

Ett 20-tal Götister i åldrarna 8-15 år var under helgen i Örebro för att delta i säsongens sista tävling.

Som vanligt bjöds det på många fina prestationer, bland annat av stavhoppstjejerna Nathalie Wiman Ahlstedt (-08), Tuvali Åhser (-08), Mira Andersson Lernman (-09) och Hanna Mårtensson (-09). Nathalie hoppade högst av alla i F14 och både Tuvali och Mira plockade hem varsin bronsmedalj i F14 respektive F13-klassen. Nathalie passade dessutom på att höja klubbrekordet i F14 för andra helgen i rad och gled med luft till ribban över 3 meter för första gången. Härligt jobbat tjejer!

Fler Götister som tog medalj under helgen var Matilda Lindén med silver (PB) i F14 kula, Ella Madland silver på 60m (PB) och brons på 200m, Moa Karlsson silver i F14 60m häck, Josefin Johansson brons i F14 60m (PB) och Elin Rubertsson brons i F15 längd. Flera av våra yngre klubbkompisar fick också kliva upp på prispallen några gånger.

Som vanligt sattes också massa nya personliga rekord! Resultatlista från Marsspelen hittar ni här.

/Madde