Invigning och Spring med IF Göta Karlstad

På onsdag är det dags för invigning av Karlstads nya inomhusarena för friidrott, Eva Lisa Holtz Arena. Alla medlemmar hälsas välkomna till Solstadens sportcenter. Insläppet startar 17.45 och programmet håller på till 20.00. Parkering sker vid Friskis & Svettis och Konstgräsplanen. För att nå den parkeringen kan man antingen åka in via Sanna allé, eller via Infanterigatan, prioritera cykel eller buss och du har möjlighet. Under kvällen kommer du som gäst få möjlighet att prova hallen så du som vill kommer ombytt med inneskorna i handen. Innan vi testar hallen i tiotalet olika stationer kommer vi att samlas på rundbanan för att se några lopp samt lyssna på invigningstal. Alla träningsgrupper kommer att vara med under kvällen och alla som vill kommer att kunna springa en kurirstafett. Du som förälder är såklart välkommen också! Vi bjuder på korv med bröd och tårta!

Varmt välkomna!

För dig som gillar att springa och använda löpning som motion kan vi också slå ett slag för tisdagen då föreningens alla löpgrupper för vuxna nystartar och samlas utanför Eva Lisa Holtz Arena för gemensam träning. Läs mer om detta här!

Vi ses under veckan!

/Johan